Lidl creeaza 25 de noi locuri de munca prin deschiderea unui nou magazin

Lidl va deschide un nou magazin in Voluntari, judetul Ilfov, pe data de 28 martie. Noua unitate este situata pe Strada Eroilor si va crea aproximativ 25 de locuri de munca.

Noua unitate din Voluntari are o suprafata de vanzare de peste 1.300 mpsi dispune de aproximativ 135 de locuri de parcare.

Orarul de functionare va fi de luni pana sambata, intre 07:30 si 22:00, iar duminica intre 08:00 si 20:00.

In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.

In unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.

Citeste si:
Lidl își extinde rețeaua din România cu un nou magazin
Lidl își extinde rețeaua din...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central in Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piata de retail alimentar din Europa.

Lidl este prezent in 30 de tari din intreaga lume si in prezent opereaza aproximativ 10.500 de magazine si peste 150 de centre logistice in 29 de tari la nivel mondial.

In prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajati, dintre care peste 5.500 in Romania, unde retailer-ul german are deschise peste 220 de magazine si 4 centre logistice.

Citeste si:
Ce magazine noi se deschid în Băneasa Shopping City în a doua parte...
Magazine noi în Băneasa...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri