Lidl isi extinde reteaua de magazine prin deschiderea primei unitati din Jimbolia

Lidl continua investitiile in Romania prin deschiderea unui magazin nou in Jimbolia, judetul Timis, pe data de 18 aprilie. Noua unitate, prima din orasul Jimbolia, ca crea aproximativ 20 de noi locuri de munca.

Noua unitate din Jimbolia are o suprafata de vanzare de peste 1.300 mp si dispune de aproximativ 90 de locuri de parcare.

Orarul de functionare va fi de luni pana sambata, intre 08:00 si 21:00, iar duminica intre 09:00 si 19:00. Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de munca.

Reduceri de 20% la inaugurare

In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central in Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piata de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent in 30 de tari din intreaga lume si in prezent opereaza aproximativ 10.500 de magazine si peste 150 de centre logistice in 29 de tari la nivel mondial.

In prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajati, dintre care peste 6.000 in Romania, unde retailer-ul german are deschise peste 240 de magazine si 4 centre logistice. Dinamismul din activitatile de zi cu zi, rezultatele durabile si corectitudinea in cooperarea profesionala construiesc mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob.

Citeste si:
Lidl oferă prime pentru angajați, în valoare totală de 11 milioane lei
Lidl oferă prime de Crăciun...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri