Georgios Argentopoulos va fi noul director general al Sphera Franchise Group, unul dintre grupurile de food service din Romania, dupa ce mandatul lui Mark Hilton va inceta pe 30 aprilie 2019, potrivit unui comunicat emis.

Mark Hilton a condus echipa de management care a intermediat listarea la Bursa a companiei, in noiembrie 2017, si a ocupat rolul de director general din acel moment pana in prezent. El va ocupa pozitia de consultant strategic pentru asigurarea tranzitie rolului de management catre succesorul sau.

Georgios Argentopoulos va prelua functia de director general incepand cu 1 mai 2019. Argentopoulos a condus un portofoliu de business-uri in domenii precum retail, piata imobiliara si industria de telecomunicatii.

Sphera Franchise Group S.A. este un grup din industria de food service din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de franciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.

In Romania, lantul de restaurante KFC numara 77 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Arad, Botosani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC Romania opereaza doua restaurante la Chisinau, Republica Moldova si zece in Italia.

In prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell in 27 de tari din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internationala a brandului vizeaza 1.000 de locatii pana in 2022. Compania si francizele sale opereaza peste 7.000 de restaurante care genereaza vanzari de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vanzari globale de 15 miliarde de dolari si cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, pana in 2022.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri