Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea a doua magazine noi: unul in Zarnesti, judetul Brasov, si cel de-al doilea in localitatea 1 decembrie, judetul Ilfov.

Noua unitate din Zarnesti este situata pe Str. Ciucas, Nr.13, si va fi inaugurata pe 30 mai, iar cea din localitatea 1 decembrie pe Soseaua Giurgiului, Nr. 192, si va inaugurata pe 6 iunie.

Fiecare magazin are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.300 mp si dispune de aproximativ 120 de locuri de parcare.

Odata cu deschiderea fiecarei unitati, se vor crea noi locuri de munca. Orarul de functionare pentru ambele magazine va fi de luni pana sambata, intre 7:30 si 22:00, iar duminica intre 8:00 si 21:00.

Deschiderea noilor magazine ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.

Citeste si:
Lidl deschide un nou magazin. Promotii in prima zi
Lidl inaugureaza al doilea...

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central in Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piata de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent in 30 de tari din intreaga lume si in prezent opereaza aproximativ 10.500 de magazine si peste 150 de centre logistice in 29 de tari la nivel mondial.

In prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajati, dintre care peste 6.000 in Romania, unde retailer-ul german are deschise peste 240 de magazine si 5 centre logistice.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Lidl deschide un nou magazin in Romania