Grupul Grampet, nominalizat la Premiile Emerging Europe 2019

Grupul feroviar romanesc Grampet este nominalizat alaturi de alte 9 finaliste la categoria Campionul Regional al Anului, din cadrul premiilor Emerging Europe 2019. Nominalizarea vine ca urmare a strategiei de dezvoltare regionala si activitatea din 2018 a companiei.

Campionul Regional al Anului este selectat dintr-o lista de companii care si-au consolidat operatiunile si/ sau s-au extins in tarile din Europa emergenta in mod organic sau prin achizitii. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei de Premiere organizate la sediul BERD din Londra, pe 28 iunie.

Cu o prezenta in 10 tari europene (harta atasata), Grupul GRAMPET - Grup Feroviar Roman este prima multinationala cu capital romanesc si cel mai mare operator privat de transport feroviar de marfa si logistica din Romania si Europa de Sud-Est. Totodata, este prima companie europeana care s-a alaturat Asociatiei Middle Corridor - Ruta de Transport International Trans-Caspica.

In luna noiembrie, grupul a lansat operatiunile EURORAIL LOGISTICS doo Serbia, devenind astfel primul operator privat roman de profil prezent in tara vecina. Totodata, compania fanion Grup Feroviar Roman a infiintat de curand o sucursala in Grecia. In prezent, Grupul GRAMPET analizeaza intrarea pe alte sapte piete europene - Macedonia, Muntenegru, Slovenia, Slovacia, Cehia, Belgia si Olanda.

"Nominalizarea Grupului GRAMPET intr-o competitie de o asemenea amploare recompenseaza eforturile pe care le depunem de 20 de ani pentru a pune Romania pe harta mondiala a transportului feroviar de marfa", mentioneaza, intr-un comunicat de presa, Gruia Stoica (foto), presedintele GRAMPET Group.

Citeste si:
Grampet, acord pentru ultima veriga din ruta Europa-Asia
Grampet bate palma pentru...

"In ceea ce ne priveste, continuam sa dezvoltam coridoarele de transport pe calea ferata ce leaga Europa de Asia. Pe de o parte, ne consolidam reteaua europeana, cautand sa oferim clientilor o experienta transfrontaliera integrata. In paralel, construim aliante strategice cu partenerii asiatici din Middle Corridor. Acordul anuntat saptamana trecuta cu NMSC Kazmortransflot LLP, operatorul naval de stat al Republicii Kazahstan, reprezinta cel mai recent exemplu”, a mai adaugat Gruia Stoica.

Sursa foto: Grampet

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
JYSK România deschide un nou magazin și ajunge la o rețea de 88 de locații
Setari Cookie-uri