Georges Durdilly a fost numit seful Airbus in Romania, inlocuindu-l in aceasta pozitie pe Serge Durand, retras la pensie, potrivit unui comunicat de presa emis joi.

Georges Durdilly, in varsta de 60 de ani, va reprezenta grupul Airbus in relatia cu autoritatile si partenerii si va sprijini dezvoltarea operatiunilor comerciale. Durdilly va fi directorul general al Airbus Helicopters Romania.

Fost pilot de elicopter militar al Armatei Franceze, cu un Master Degree in Electronic and Data Porcessing Engineering, Georges Durdilly s-a alaturat grupului Airbus in urma cu 10 ani, detinand diverse roluri de management in companie. In ultimii cinci ani, el a fost, in cadrul Airbus Helicopters, seful NH90 (elicopter militar) Programme Support Office si director adjunct NH90 Product Support in cadrul NH Industries.

Grupul Airbus este prezent in Romania cu trei divizii: Airbus Helicopters, Airbus Defence and Space si Premium Aerotec, detinuta integral de Airbus.

In 2018, Airbus a generat venituri de 64 de miliarde de euro si a avut aproximativ 134.000 de angajati. Airbus ofera o gama de avioane de pasageri si produce avioane cisterna, de lupta, de transport si pentru alte misiuni.

Citeste si:
Romania, cel mai mare deficit si printre cele mai mici datorii publice
Eurostat: Romania, cel mai...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Romanii obtin 3 medalii de aur si una de argint la Olimpiada de Fizica