Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Roman isi consolideaza echipa financiara prin recrutarea lui George Dinu in rolul de Chief Financial Officer (CFO), cu responsabilitati de coordonare la nivelul intregului grup prezent in acest moment in 10 tari europene.

„George vine cu peste 20 de ani de experienta, din care jumatate in cadrul unor companii de consultanta Big4. Am incredere ca preia o echipa bine pregatita si talentata, pe care o va ajuta sa creasca, pastrand aceleasi standarde de guvernanta corporativa si bune practici la care se aliniaza toate departamentele noastre, in toate tarile in care suntem prezenti”, spune Gruia Stoica, Presedintele Grupului GRAMPET

De-a lungul carierei, George Dinu si-a asumat roluri de management in departamente de Contabilitate, Controlling, Managementul Finantelor sau Consultanta financiara din multinationale de top. A lucrat pe proiecte care au vizat activitati de productie, retail, distributie, energie, petrol si gaze, productia de anvelope, real estate si industria farmaceutica.

In ultimii patru ani, a detinut functia de CFO la nivelul unui grup cu activitati in industria energiei, fiind responsabil de coordonarea proiectelor de fuziuni si achizitii, divizari de companii, optimizarea trezoreriei, optimizarea activitatilor financiar-contabile si controlling, implementarea de controale interne, buget si planificarea resurselor financiare, analiza profitabilitatii activitatilor.

„Sunt onorat sa fac parte dintr-o echipa de management care a demonstrat in timp ca dezvoltarea unei afaceri romanesti la nivel regional, dar si international nu numai ca este posibila, dar este si de un real succes. Prin urmare ma alatur acestei echipe cu increderea ca pot avea o contributie importanta in atingerea obiectivelor curente si viitoare ale Grupului GRAMPET,” spune George Dinu.

Din rolul de CFO, el va coordona activitatile financiar-contabile, fiscale, de control al riscurilor si de planificare si control in cadrul grupului. Echipa sa este formata din aproximativ 80 de specialisti financiar-contabili, auditori, specialisti in managementul riscului si control intern.

Sursa foto: Compania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri