Reteaua de magazine PENNY Market se extinde cu doua unitati in localitatile Macin si Vicovu de Sus. Astfel, reteaua ajunge la 244 de spatii deschise in Romania.

Penny Market Vicovu de Sus (judetul Suceava), aflat pe Str. Calea Cernauti, are o echipa de 14 de angajati, o suprafata de vanzare de aproximativ 888 mp, 58 de locuri de parcare si patru case de marcat. Magazinul este deschis de luni pana sambata in intervalul 07:30 – 22:00 si duminica intre 08:00 - 20:00.

Penny Market Macin (judetul Tulcea) este situat pe strada Brailei.

Cei 16 angajati isi asteapta clientii de luni pana sambata in intervalul 07:30 - 22:00 si duminica in intervalul 08:00 - 20:00 in magazinul cu o suprafata de vanzare de 817 mp, 79 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilitati, si patru case de marcat.

PENNY Market face parte din grupul german REWE si este unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, cu primul magazin deschis pe piata locala in anul 2005.

Citeste si:
PENNY: Politica antifraudă face diferența
PENNY: Politica antifraudă...

Intreaga retea este deservita de trei centre logistice situate in localitatile Stefanestii de Jos, Turda si Bacau. In prezent, reteaua PENNY Market in Romania este alcatuita din 244 de magazine la nivel national si o echipa dedicata formata din peste 4.500 de angajati.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri