Dezvoltatorul de restaurante AmRest va redeschide, la finalul lunii septembrie, un restaurant Burger King din Romania. Momentan, compania deruleaza o campanie de recrutare, Burger King cautand sa angajeze o echipa de aproximativ 100 de oameni.

AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante si servicii alimentare, continua procesul de expansiune al unuia dintre cele mai mari lanturi de restaurante din portofoliu, Burger King, si deschide primul sau restaurant in Romania.

Deschiderea va avea loc la finalul lunii septembrie in Bucuresti si face parte din planul de dezvoltare a companiei in tara noastra.

Ce salarii sunt la Burger King?

Planul Burger King in Romania este sa recruteze in perioada urmatoare o echipa de aproximativ 100 de angajati. Oferta salariala pentru lucratorii din restaurante (Crew Members) porneste de la 1.750 lei net (2.950 lei brut). In ceea ce priveste managerii, in functie de pozitiile disponibile, compania ofera un salariu ce variaza intre 2.500-3.800 lei net (4.250 – 6.500 lei brut). Toti angajatii Burger King vor primi numeroase beneficii, dintre care tichete de masa, servicii medicale si bonusuri.

Retail jobs

Campania de recrutare a echipei responsabile de deschiderea primului restaurant a inceput, iar cei interesati sa faca parte din familia Burger King pot trimite CV-urile la adresa: bkjobs@armrest.eu.

Designul digital, modern al restaurantului Burger King va oferi clientilor o experienta noua, unica, datorita unui sistem de operare digitalizat, ce simplifica toate operatiunile din bucatarie, precum si procesul de servire a clientilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri