Presedintele Transelectrica si-a falsificat CV-ul, spunand ca a absolvit Facultatea de Electrotehnica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti. Universitatea Politehnica din Bucuresti a raspuns, pentru Edupedu.ro, urmatoarele: “Persoana mentionata de dumneavoastra in solicitarea transmisa a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile”.

Contactat si intrebat de Edupedu.ro daca a absolvit Politehnica din Bucuresti, asa cum scrie in CV-ul public, Marius Danut Carasol a raspuns: “Nu pot sa vorbesc, multumesc mult”.

Marius Danut Carasol, Presedintele Directoratului Transelectrica.ro, scrie atat in CV-ul oficial, cat si in Biografia publicate pe site-ul gigantului energetic pe care il conduce ca “este absolvent al Facultatii de Electrotehnica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti”. Potrivit surselor Edupedu.ro, Carasol ar fi urmat cursurile universitatii, a repetat doi ani de facultate, dar nu a mai absolvit-o.

Surse politice au declarat ca diploma acestuia de absolvire a UPB este una falsa, iar Edupedu.ro a solicitat oficial Universitatii Politehnica din Bucuresti sa comunice daca Marius Danut Carasol a absolvit cursurile universitatii.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri