Hotelul Capital Plaza din Bucuresti, care aniverseaza anul acesta un deceniu de la deschidere, are un grad de ocupare de peste 75%, fiind alegerea oamenilor de afaceri straini care ajung in Capitala. In 10 ani, peste 300.000 de turisti au ales hotelul Capital Plaza ca unitate de cazare.

"Hotelul nostru a fost conceput de oameni de business pentru oameni de business. Actionariatul este 100% romanesc, iar intregul concept a avut la baza promovarea unui model de business local. De la investitori, proiectant si designer, la angajati si management, vorbim doar despre romani. Capital Plaza este un hotel de 4 stele, independent, neafiliat unui lant international si am vrut sa onoram mostenirea istorica a locului in care este amplasat. In secolul XIX, pe locul hotelului, era marcata limita de nord a Bucurestilor. Designul contemporan si denumirile salilor de evenimente reflecta pe deplin acest lucru", a declarat Catalin Stefan, general manager, Hotel Capital Plaza.

Un restaurant elegant, o braserie cocheta si o cafenea ce aminteste de Bucurestiul de odinioara sunt elementele care intregesc atmosfera de rafinament si eleganta a hotelului Capital Plaza. Centrul de conferinte este alegerea perfecta pentru orice tip de evenimente corporate sau sociale, numeroase companii de top prezente in Romania alegand una dintre cele cinci sali dotate pentru astfel de momente.

In cei 10 ani de activitate, veniturile hotelului din segmentul de cazare au insumat 60% din total, restul fiind acoperit de segmentul reprezentat de organizarea de evenimente corporate si sociale. La final de 2018, cifra de afaceri a Capital Plaza a fost de peste 13 milioane de lei (aprox. 2,8 milioane de euro), iar pentru 2019 este estimata o crestere de 10%.

“Pe termen scurt si mediu ne-am propus sa aducem imbunatatiri, sa ne aliniem noilor tendinte de pe piata hoteliera, dar si din zona de tehnologie, pentru ca vrem sa oferim clientilor nostri facilitati adecvate unui hotel de patru stele premium. Ne-am castigat clientii pe baza serviciilor oferite, concuram cu succes hotelurile de lant si vrem sa ne pastram pozitia in piata si standardele de calitate inalte deja impuse”, a mai spus Catalin Stefan.

Inaugurat pe 1 octombrie 2009, Capital Plaza este unul dintre cele mai importante hoteluri de patru stele din Bucuresti, singurul dintre cele cu o capacitate mare de cazare neafiliat unui lant international. Hotelul are o capacitate de 95 de camere, 5 sali de conferinte si 3 restaurante.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri