Consiliul de Administratie al companiei TAROM a decis, marti seara, revocarea din functie a directorului general interimar, Daniela Madalina Mezei.

"Am fost revocata, dar nu stiu care sunt motivele, trebuie sa vad hotararea Consiliului de Administratie. M-a informat presedintele Consiliului de Administratie. In locul meu va veni Valentin Gvinda, pensionar, comandant de detasament la ATR", a declarat, pentru Agerpres, Madalina Mezei.

Aceasta fusese numita in fruntea TAROM pe 19 iunie 2019, in locul lui Caravan Maresi, care preluase interimatul in 3 iunie 2019.

Madalina Mezei a fost reprezentant TAROM in Belgia din aprilie 2009 si pana la numirea sa la conducerea companiei, una dintre responsabilitati fiind planificarea si organizarea strategiei de piata si dezvoltare in regiune. Ea este absolventa a Academiei de Studii Economice (Facultatea de Management) Bucuresti, avand si un MBA (Master in Business Administration). Daniela Madalina Mezei lucreaza in compania TAROM din anul 1997.

TAROM isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si este membra a Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania opereaza peste 50 de destinatii proprii si destinatii deservite de partenerii code share.

Compania detine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcatuita din 23 de aeronave, si este membru al Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

Sursa foto: Vytautas Kielaitis / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri