Lidl inaugureaza un nou magazin in Ploiesti si vine cu reduceri la produse in ziua inaugurarii

Lidl inaugureaza, pe data de 28 noiembrie, un magazin in orasul Ploiesti, iar in ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele, potrivit unui comunicat emis marti de companie.

Orarul de functionare a magazinului va fi de luni pana sambata, intre 7:30 si 22:00, iar duminica intre 8:00 si 20:00.

Odata cu aceasta inaugurare, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de munca in oras.

Magazinul care va fi inaugurat in Ploiesti, pe strada 1 Decembrie 1918, Nr. 1, are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.300 de metri patrati si dispune de 135 de locuri de parcare. In magazinul din Ploiesti sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.

Deschiderea noului magazin ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.

Citeste si:
Lidl majorează salariul minim: cât va câștiga un angajat
Lidl majorează salariul...

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central in Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piata de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent in 32 de tari din intreaga lume si in prezent opereaza aproximativ 10.800 de magazine si peste 160 de centre logistice in 29 de tari la nivel mondial. In prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajati, dintre care peste 6.500 in Romania, unde retailer-ul german are deschise peste 250 de magazine si 5 centre logistice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri