Taco Bell a inaugurat primului restaurant din Constanta, pe data de 30 decembrie. Unitatea are o suprafata de peste 70 de metri patrati si se afla in centrul comercial VIVO! Constanta, potrivit unui comunicat de presa.

Noul restaurant Taco Bell este amplasat in zona Food Court a centrului comercial VIVO! Constanta, care se afla pe Bulevardul Aurel Vlaicu, Nr. 220. Prin inaugurarea acestui restaurant, Taco Bell, care pune la dispozitia clientilor sai produse preparate pe comanda, taco si burrito personalizabile, a creat 30 de locuri de munca.

„La doi ani de la lansare pe piata din Romania, numaram 10 restaurante Taco Bell, in 7 orase importante din tara. Rezultatele bune pe care le-am obtinut ne incurajeaza sa mergem si mai departe, continuand in 2020 cu noi deschideri si surprize pentru fani”, a spus Costica Misaca, director general Taco Bell Romania

Taco Bell a intrat pe piata din Romania in octombrie 2017 si are in prezent 10 unitati pozitionate in unele din cele mai importante orase din tara: Bucuresti, Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara, Ploiesti si Brasov, fiind urmat de Constanta.

Retail jobs

Sphera Franchise Group este un grup din domeniul food service din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de franciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.

In prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell in 27 de tari din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internationala vizeaza 1.000 de locatii pana in 2022. Compania si francizele sale opereaza peste 7.000 de restaurante care genereaza vanzari de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brand-ului este acela de a deveni o companie cu vanzari globale de 15 miliarde de dolari si cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, pana in 2022.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri