Primaria Capitalei vrea sa devina dezvoltator imobiliar si sa construiasca case pentru tineri si persoane defavorizate in zona premium

Primaria Capitalei vrea sa devina dezvoltator imobiliar si isi propune sa rezolve, problema deficitului de locuinte din Bucuresti, prin constructia de case in zona premium pentru tineri si persoane defavorizate. Compania Municipala Dezvoltare Durabila Bucuresti, una dintre companiile despre care justitia a aratat ca au fost infiintate ilegal, se va ocupa de constructie, scrie economica.net.

Un complex de blocuri cu 150 de locuinte si o gradinita urmeaza sa fie construite pe Soseaua Panduri, intr-una dintre zonele bune ale Bucurestiului. Hotararea pentru aprobarea PUZ aferent proiectului s-a aflat in dezbatere publica, pana pe 31 decembrie, urmand sa intre la vot in Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Primaria Capitalei, care urmeaza sa devina astfel, in premiera, dezvoltator de imobiliare, isi propune sa rezolve prin astfel de proiecte problema deficitului de locuinte din Capitala. Memoriul proiectului arata ca numarul locuintelor construite din fonduri publice a scazut de la peste 6.400 in 1990, la 146 in 2011, an dupa care nu a mai fost construita nicio locuinta din bani publici.

Sursa foto: GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Raed Arafat: Am pierdut o parte din populație. Tinerii cred că este o glumă
Setari Cookie-uri