Lagardere Travel Retail deschide un nou magazin 1 Minute in cladirea Charles de Gaulle Plaza, situata in apropiere de statia de metrou Aviatorilor si Parcul Regele Mihai I.

1 Minute este un concept international de tipul quick service restaurant care ofera clientilor o gama de produse, axata in principal pe fresh food (sandvisuri preparate dupa retete proprii, salate ready-to-eat, sucuri proaspete de fructe, deserturi, patiserie), carora li se adauga o selectie de produse tip convenience.

Magazinul 1 Minute din Charles de Gaulle Plaza integreaza conceptul So!Coffee in cadrul aceluiasi spatiu, intr-un coffee corner dedicat.

Una dintre cele patru divizii ale grupului Lagardere, Lagardere Travel Retail este o companie din industria de retail pentru calatori. Divizia opereaza 4.400 de magazine pentru liniile de business Travel Essentials, Duty Free & Fashion si Foodservice situate in aeroporturi, gari si alte concesiuni, in 34 de tari la nivel global. Lagardere Travel Retail genereaza vanzari de 4,5 miliarde de euro.

In Romania, compania este prezenta de peste 20 de ani pe piata comertului in zonele de tranzit (Travel Retail), galerii comerciale si centre de afaceri si opereaza o retea de peste 280 de magazine pentru segmentele News & Convenience, Convenience, Travel Essentials, Gifts & Souvenirs si Foodservice, cu un portofoliu de opt branduri, dintre care cele mai cunoscute sunt Inmedio, Relay, 1 Minute si So! Coffee.

Sursa foto: Facebook 1 Minute

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri