Noua unitate 1 Minute va fi amplasata la parterul cladirii de spatii de birouri Unirii View, finalizata recent de Weerts Group, in urma unei investitii de 33 de milioane de euro. Proiectul a fost livrat cu un grad de pre-inchiriere de peste 80%, subsidiarele locale ale NTT Data, H&M, Pernod Ricard, Red Bull sau Spaces stabilindu-si sediile in Unirii View.

Una dintre cele patru divizii ale grupului Lagardere, Lagardere Travel Retail opereaza 4.400 de magazine pentru liniile de business Travel Essentials, Duty Free & Fashion si Foodservice situate in aeroporturi, gari si alte concesiuni, in 34 de tari la nivel global.

Unirii View are o suprafata inchiriabila de aproximativ 17.300 de metri patrati, impartiti pe 19 etaje supraterane. Cladirea dispune, de asemenea, de o parcare subterana, impartita pe trei etaje.

Weerts Group a fost fondat de catre Yves Weerts, un antreprenor belgian cu un istoric de investitii pe piata imobiliara locala, printre care dezvoltarea si vanzarea cu succes a Deva Logistic Park catre fondul de investitii CTP.

BuildGreen: 2019 ar putea...
Citeste si: Cele mai importante tendinte din piata de certificari verzi in 2019