Antreprenorul de origine belgiana Yves Weerts a demarat lucrarile proiectului Unirii View, un nou turn de birouri cu 18 etaje situat in zona Unirii din Capitala, investitia in proiect urmand sa se ridice la 33 de milioane de euro.

Dupa vanzarea cu succes a Deva Logistics Park catre CTP, investitorul belgian pariaza din nou pe un proiect imobiliar in Romania, de aceasta data in primul sau proiect pe piata birourilor la nivel local. Unirii View, cu o suprafata totala de 18.000 mp, dispusa pe 18 etaje, ar urma sa fie finalizat in al doilea trimestru din 2018.

Unirii View este pozitionat strategic chiar in centrul Bucurestiului, pe bulevardul Corneliu Coposu nr. 6-8, intr-unul dintre cele mai mari noduri comerciale din Capitala.

“Cred in Romania si in potentialul extraordinar pe care piata imobiliara de aici il are. Dupa experientele de pana acum, am ajuns la concluzia ca in Romania se pot dezvolta proiecte mult mai usor decat in Belgia. Este o crestere pe care nu o intalnim pe alte piete. In ultimele 6-7 luni am vazut schimbari semnificative in climatul din piata investitiilor imobiliare”, a declarat Yves Weerts (foto mai jos), investitorul din spatele viitorului proiect de birouri Unirii View.

Citeste si:
Unirii View se va finaliza in a doua parte a anului viitor
Turnul de 18 etaje al...

Intrebat despre discutiile legate de viitorii chiriasi, investitorul belgian sustine ca au inceput discutii inclusiv cu companii straine interesate sa isi extinda activitatea in Romania. “Suntem in negocieri avansate pentru aproximativ 40% din totalul suprafetei inchiriabile, iar pe lista sunt copanii din domenii variate de activitate”, a mai precizat Weerts.

Chiria ceruta pentru Unirii View se situeaza la circa 15 euro pe metru patrat, similara cu pretul cerut in zona centrala a Capitalei.

Unirii View este cel mai nou proiect de birouri care va fi ridicat in Capitala, ce se va intinde pe 18 etaje si va dispune de circa 18.000 mp suprafata inchiriabila. Suprafata totala de proiecte de birouri din Capitala depaseste in momentul de fata 2,5 milioane de metri patrati, conform datelor din piata.

Citeste si:
Investitor strain: Potentialul in imobiliare este aici!
Belgianul care pariaza peste...

Bog’Art a fost desemnat constructorul proiectului de birouri Unirii View, iar constructia ar urma sa indeplineasca standardele de certificare energetica BREEAM.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Unirii si Baneasa, in lumina reflectoarelor: noii poli imobiliari?