Unirii View, cea mai inalta si moderna cladire de spatii de birouri din centrul Capitalei, a fost finalizata recent in urma unei investitii de aproximativ 33 de milioane de euro, iar primele companii care au inchiriat spatii in proiect au inceput deja sa isi relocheze sediile. Printre principalele companii care si-au stabilit sediul in noua cladire se numara NTT Data Romania, Spaces, H&M, Pernod Ricard Romania si Red Bull Romania.

Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute de Piata Unirii. Proiectul dispune de o inaltime de 73 de metri si este desfasurat pe 19 etaje supraterane, plus o parcare subterana impartita pe trei niveluri. Per ansamblu, Unirii View are o suprafata inchiriabila de aproximativ 17.300 de metri patrati si este pre-inchiriat in proportie de peste 80%.

"Am dezvoltat un proiect-destinatie pentru companiile care vor sa isi desfasoare activitatea in cel mai central punct al orasului", a declarat Yves Weerts, presedintele Weerts Group, investitorul din spatele Unirii View. Yves Weerts este un antreprenor de nationalitate belgiana care a derulat mai multe investitii pe piata imobiliara din Romania, precum dezvoltarea si vanzarea Deva Logistics Park catre fondul de investitii CTP.

Retail jobs

De asemenea, Andreea Paun, managing partner al companiei de consultanta imobiliara Griffes, care s-a ocupat de strategia comerciala a proiectului, de la inchirierea spatiilor de birouri si pana la marketing, a declarat ca "suntem in discutii foarte avansate cu mai multe companii si estimez ca procesul de inchiriere al Unirii View se va finaliza foarte curand".

Procesul de constructie a fost coordonat de catre Speedwell si executat ca antreprenor general de catre Bog’Art, in timp ce Westfourth Architecture, in cooperare cu DMA Architecture & Interior Design, au adus viziunea arhitecturala si componenta de design.

Unirii View este si primul proiect imobiliar din Romania care a aplicat si obtinut pre-certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, dupa standardele cele mai recente, emise in 2016. Unirii View este de asemenea una dintre cladirile din Bucuresti cu cel mai eficient etaj, avand o latime de 12 metri intre fatada si nucleul cladirii, fara stalpi sau alte elemente de structura.

Citeste si:
Maria Tudorică, Genesis Property: În viitor se va închiria la metru...
reConstruct | Maria Tudorică,...

Proiectul ofera o eficienta a spatiului peste standardele actuale ale pietei de birouri, prin caracteristici unice ca lipsa stalpilor de sustinere sau a altor elemente de structura pe nivel, etaje precablate, inaltimea neta de 2,9 metri pe nivel, generator de curent electric cu capacitate alocata in functie de nevoile chiriasilor si un sistem de ventilatie care permite o densitate de o persoana la opt metri patrati. Cladirea este deservita de noua lifturi care integreaza tehnologia Port a Schindler, asigurand astfel un o circulatie rapida intre etaje.

Mai mult, Unirii View va oferi atat celor care vor lucra in cladire cat si trecatorilor o intreaga varietate de facilitati: un bistro a carui oferta se concentreaza pe o paleta vasta de optiuni culinare pentru pranz, un magazin de proximitate operat de o marca internationala si o cafenea ce va deveni un punct de intalnire la kilometrul zero al Capitalei.

Citeste si:
Weerts: Nu dorim sa vindem Unirii View. Am fi construit inca 10 etaje!
Yves Weerts: Nu dorim sa...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri F