"Alegerea Pernod Ricard demonstreaza ca zona ultracentrala a Bucurestiului devine o destinatie importanta pentru companiile care se afla in cautarea unui sediu reprezentativ. In plus, asistam si la un progres calitativ in ceea ce priveste spatiile de birouri ocupate, multe companii realizand un upgrade de la cladiri de clasa B", afirma Andreea Paun, managing partner al companiei de consultanta imobiliara Griffes, responsabila de strategia de inchiriere si management comercial al proiectului. Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu si va fi finalizat in vara anului 2018.

Proiectul va avea o suprafata inchiriabila de aproximativ 17.500 de metri patrati si va fi cea mai vizibila cladire din centrul Bucurestiului, cu o inaltime care va atinge 73 de metri. Unirii View va avea 19 etaje, incluzand parterul, 17 etaje destinate spatiilor de birouri si un ultim etaj cu rol tehnic, la care se vor adauga o parcare subterana generoasa impartita pe trei niveluri.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont