Sustainalytics s-a mutat in cladirea de spatii de birouri Unirii View din Capitala

Sustainalytics, companie de cercetare in domeniul economiei sustenabile, a inchiriat etajul 10 al cladirii Unirii View din Capitala, dezvoltata de Weerts Group in Romania. Suprafata de spatii de birouri inchiriata este de aproximativ 1.000 mp.

Sustainalytics dispune in Bucuresti de circa 80 de angajati, cu activitate in domeniul guvernantei corporative, inovarii digitale si dezvoltarii de software. Unirii View si-a deschis portile in septembrie 2018 si este o cladire de clasa A cu 19 etaje, cu o suprafata inchiriabila totala de aproximativ 17,500 mp.

Compania Sustainalytics a fost asistata in efectuarea tranzactiei de catre Knight Frank, iar strategia de inchirieri si management comercial pentru Unirii View este coordonata de Griffes.

Cu o latime libera a spatiului de 12 m pe fiecare etaj, Unirii View dispune de spatii fara coloane, performanta obtinuta prin folosirea unor tehnici de post-tensionare in procesul de construire. Unirii View a obtinut pre-certificare de sustenabilitate BREEAM, primind calificativul Excellent, conform celor mai recente reglementari din 2016.

Unirii View este un proiect dezvoltat de Weerts Group, in urma unei investitii de aproximativ 33 milioane euro. Presedintele Weerts Group este Yves Weerts, de nationalitate belgiana. Grupul a inceput ca o afacere de familie in Liege si s-a dezvoltat in trei arii de interes - imobiliare, curse de masini si logistica, detinand un portofoliu cu o valoare de piata de aproximativ 114 milioane euro in constructii industriale, rezidentiale, birouri si logistica, in prezent avand mai mult de 550 de angajati. Primul proiect intreprins de grup in Romania a fost dezvoltarea si vanzarea Deva Logistics Park catre fondul de investitii CTP.

Citeste si:
Google se muta din Baneasa in centrul Capitalei in Unirii View
Google inchiriaza un etaj de...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri