Lagardere Travel Retail, un nou magazin 1 Minute. Unde este situat?

Lagardere Travel Retail continua expansiunea in Romania pentru linia de business Foodservice prin deschiderea unui magazin 1 Minute in Bucuresti. Cu o investitie de peste 140.000 de euro, noul magazin 1 minute este al 34-lea din Romania al retelei 1 minute. Unde se afla magazinul 1 minute deschis recent?

Cu o suprafata de 88 de metri patrati si o investitie de peste 140.000 Euro, magazinul deschis recent in Pasajul Nicolae Balcescu de la Universitate este un concept de referinta pentru brandul 1 Minute, potrivit reprezentantilor Lagardere Travel Retail. Cu o fatada deschisa de 15 metri lungime, magazinul are o gama extinsa de produse food si drinks to-go cu sandvisuri pregatite dupa retete proprii, salate ready-to-eat, sucuri din fructe proaspat stoarse, cafea de specialitate preparata de un barista in cornerul So! Coffee, precum si o selectie de produse esentiale in cornerul convenience.

”Prin deschiderea unui magazin 1 Minute in aceasta locatie aflata in inima capitalei ne dorim sa oferim miilor de persoane care trec zilnic prin Pasajul de la Universitate o experienta de cumparaturi diferita de comertul obisnuit din aceasta zona. Suntem un retailer cu un know-how solid in dezvoltarea si implementarea conceptelor de tipul Quick Service Restaurant, cafenele si alte concepte Foodservice, atat la nivel local cat si la nivel international, de aceea construim fiecare magazin avand in minte nevoile persoanelor din zona respectiva si ne propunem sa oferim, de fiecare data, o gama adaptata de produse si servicii, eficienta, confort si atmosfera prietenoasa”, declara Petruta Ionita, Director Marketing & Category Management, Lagardere Travel Retail Romania.

1 Minute este un brand foarte cunoscut din portofoliul Lagardere Travel Retail Romania, datorita expansiunii dinamice in principalele centre de afaceri din capitala, cat si in aeroporturile regionale din tara. Cu o retea de 34 de magazine in Romania, 1 Minute este un concept international de tipul Quick Service Restaurant, care ofera clientilor o gama bogata de produse, axata in principal pe fresh food (sandvisuri, salate, deserturi, sucuri din fructe proaspat stoarse, patiserie), dar si un segment complementar de produse convenience, totul intr-un amplasament cu un design si o arhitectura moderne.

1 minute, magazin, Lagardere Travel Retail

Citeste si:
Un nou magazin 1 Minute se deschide in Bucuresti
Lagardere Travel Retail...

Lagardere Travel Retail , una dintre cele patru divizii ale grupului Lagardere, este unul dintre jucatorii globali din in industria de retail pentru calatori. Divizia opereaza 4.400 de magazine pentru liniile de business Travel Essentials, Duty Free & Fashion si Foodservice situate in aeroporturi, gari si alte concesiuni, in 34 de tari la nivel global. Lagardere Travel Retail genereaza vanzari de 4,5 miliarde de euro.

In Romania, compania este prezenta de peste 20 de ani pe piata comertului in zonele de tranzit (Travel Retail), galerii comerciale si centre de afaceri si opereaza o retea de peste 260 de magazine pentru segmentele News & Convenience, Convenience, Travel Essentials, Gifts & Souvenirs si Foodservice, cu un portofoliu de opt branduri, dintre care cele mai cunoscute sunt Inmedio, Relay, 1 Minute si So! Coffee.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri