Operatorul de plati in numerar PayPoint si serviciul de livrari Glovo au incheiat un parteneriat in urma caruia curierii pot preda la orice terminal numerarul acumulat pana la finalul zilei de lucru.


La finalul zilei de lucru, suma acumulata de curieri in urma platilor achitate numerar poate fi de acum predata la cel mai apropiat terminal PayPoint. Tot ce trebuie sa faca acestia este sa mearga la oricare magazin de proximitate marcat cu indicatorul galben PayPoint si sa-i prezinte vanzatorului codul de bare personalizat, pe care il pot descarca de pe platforma dedicata curierilor – Web of Glovers. Vanzatorul scaneaza codul si incaseaza banii din partea curierului, iar plata este inregistrata, conform unui comunicat de presa emis de catre serviciul de livrari.

Facilitatea li se adreseaza tuturor curierilor din cele 10 orase in care Glovo ofera servicii de livrare prin aplicatia mobila cu acelasi nume: Bucuresti, Iasi, Brasov, Craiova, Constanta, Sibiu, Cluj,Timisoara, Ploiesti, Arad.

PayPoint Romania este unul dintre principalii operatori de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail din Romania. Prin intermediul sau, clientii pot efectua in magazinele partenere de proximitate, plata facturilor pentru utilitati, electricitate, gaze, apa, telefonie fixa si mobila, rate, asigurari, roviniete, bilete de avion, internet si cablu sau servicii de securitate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri