Operatorul de plati in numerar PayPoint si serviciul de livrari Glovo au incheiat un parteneriat in urma caruia curierii pot preda la orice terminal numerarul acumulat pana la finalul zilei de lucru.


La finalul zilei de lucru, suma acumulata de curieri in urma platilor achitate numerar poate fi de acum predata la cel mai apropiat terminal PayPoint. Tot ce trebuie sa faca acestia este sa mearga la oricare magazin de proximitate marcat cu indicatorul galben PayPoint si sa-i prezinte vanzatorului codul de bare personalizat, pe care il pot descarca de pe platforma dedicata curierilor – Web of Glovers. Vanzatorul scaneaza codul si incaseaza banii din partea curierului, iar plata este inregistrata, conform unui comunicat de presa emis de catre serviciul de livrari.

Facilitatea li se adreseaza tuturor curierilor din cele 10 orase in care Glovo ofera servicii de livrare prin aplicatia mobila cu acelasi nume: Bucuresti, Iasi, Brasov, Craiova, Constanta, Sibiu, Cluj,Timisoara, Ploiesti, Arad.

PayPoint Romania este unul dintre principalii operatori de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail din Romania. Prin intermediul sau, clientii pot efectua in magazinele partenere de proximitate, plata facturilor pentru utilitati, electricitate, gaze, apa, telefonie fixa si mobila, rate, asigurari, roviniete, bilete de avion, internet si cablu sau servicii de securitate.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri