Atelierul de ciocolata artizanala Guilty Pleasure a investit 150.000 de euro in laboratorul de productie pentru a diversifica produsele, cat si pentru crearea unei game destinate segmentului horeca si se asteapta la afaceri de 1 milion de euro in 2020.

In 2019, Guilty Pleasure a inregistrat o cifra de afaceri de 300.000 de euro, cu o crestere de 35% fata de anul 2018. Anul acesta, compania estimeaza ca va ajunge la 1 milion de euro, datorita crearii unei game de praline pentru horeca.

Guilty Pleasure – Love Made Chocolate este un atelier de creatie unde se produce exclusiv ciocolata artizanala in sortimente de baza si personalizata, avand praline, tablete de ciocolata, mediants, drajeuri si fructe imbracate in ciocolata. Materia prima principala, ciocolata, este importata din Belgia sau Anglia, in timp ce piureurile de fructe si aromele naturale sunt aduse din Franta, iar fructele confiate si liofilizate din Italia.

„Unul dintre proiectele la care lucram de cateva luni, este dezvoltarea unei game de produse pentru HORECA” a spus Roxana Stirbu, fondatoarea Guilty Pleasure – Love Made Chocolate.

Retail jobs

Gama de produse care va fi dezvoltata pentru segmentul de horeca va cuprinde trei modele de cutii cu praline de 100 si 150 de grame.

Roxana Stirbu a pornit afacerea de familie in 2015, dupa ce a absolvit cursurile Chocolate Academy din Londra devenind maestru ciocolatier, cu o investitie de 70.000 euro aferenta echipamentelor de productie si dotarilor specifice.

Sursa foto: Guilty Pleasure

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri F