McDonald's, unul dintre cele mai mari lanturi de restaurante cu servire rapida din Romania, vizeaza introducerea unor noi linii de produse, in special, urmarind specificul traditional. In acest sens, este preconizata aparitia a aproximativ opt noi sandwich-uri in restaurantele McDonald’s. Primul nou produs este estimat pentru luna martie a acestui an.

“Traditionalul prinde cel mai bine. Campaniile cu McMici si Carnaciori Oltenesti au fost foarte cerute. Pentru carnaciorii oltenesti am realizat chiar si chifla speciala”, a declarat Daniel Boaje, director general al Premier Restaurants Romania.

Pe langa sandwich-uri, noile linii de produse vor cuprinde si deserturi sau bauturi.

In prezent, produsele locale ocupa un procent de 40% din productia McDonald’s. Compania colaboreaza cu furnizori autohtoni, precum fabrica de paine Titan, compania Toneli sau compania Albalact.

Investitii de 80 de milioane de euro in noi restaurante

Premier Restaurants Romania, partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s pe piata locala, va investi 80 de milioane de lei in dezvoltarea business-ului in 2020. Astfel, McDonald’s va deschide opt restaurante noi in tara si va crea peste 500 de noi locuri de munca. Orasele tinta ale companiei sunt Targu Mures, Targoviste, Craiova sau Constanta. De asemenea, in Bucuresti, reprezentantii intentioneaza sa deschida noi restaurante in sectorul 4 sau la polul opus, in Militari.

Conform celor declarate de catre conducerea companiei, investitia pe care un restaurant o implica este de aproximativ 9 milioane de lei, excluzand terenul.

Transmiterea comenzii se face mai rapid

McDonald’s va include in 2020 sistemul Experience of the Future in alte noi restaurante din Romania. Acesta le permite clientilor sa comande mancarea mai usor folosindu-se de kiosk-uri la care isi pot personaliza comanda, pot plati cu cardul sau cash, la casa de marcat, si pot opta pentru Servire la Masa.

In restaurantele in care acest sistem este implementat, fiecare produs este pregatit dupa ce clientul face comanda la kiosk, iar aceasta este inregistrata in sistem. Comanda confirmata ajunge apoi pe ecranele angajatilor din bucatarie, unde este pregatita.

Cum arata bucataria McDonald's

Compania continua programul „Porti deschise la McDonald’s” in care invita consumatorii din intreaga tara sa intre in bucatariile restaurantelor McDonald’s si sa asiste alaturi de angajati la verificarea si pregatirea produselor.

Pentru a participa la turului bucatariei McDonald’s, consumatorii pot solicita o programare in restaurant. Vizitele se vor desfasura numai cu programare in prealabil, in toate restaurantele din Bucuresti si din tara, in anumite intervale orare.

Incepand cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania si Malta. Premier Capital opereaza 154 de restaurante in locatii importante, mai mult de jumatate dintre ele avand McDrive si numeroase cafenele McCafé. In Romania, McDonald’s este lider al pietei restaurantelor, cu 84 de restaurante in 26 de orase. Pana in prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei in Romania si are 5.500 de angajati. In 2018 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al cincilea an consecutiv, conform AON Romania.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri