Cereal Crunch a deschis in februarie cel de-al doilea cereal bar din Bucuresti, la Universitate, la aproape doi ani de la lansarea conceptului in Romania.

Din luna noiembrie a anului trecut, business-ul Cereal Crunch a fost preluat de trei antreprenori in domeniul HoReCa, Radu Savopol si Lucian Badila, co-fondatori ai lantului de cafenele din Romania, 5 to go, si Andrei Alecu, proprietar al cafenelei Utopia Coffee Bar. Noua echipa a stabilit planuri de crestere, cu focus pe dezvoltarea unui sistem de francize care sa permita extinderea in Romania si pe plan international.

Pentru anul in curs, obiectivele sunt de a ajunge la cinci francize, deschise in marile orase din Romania si in afara tarii. Pentru cele doua locatii deschise, se estimeaza, in 2020, o cifra de afaceri de aproximativ 350.000 euro.

In primele zile de la lansarea celei de-a doua locatii, peste 350 de vizitatori au trecut pragul in Cereal Crunch, cu o crestere a numarului de clienti si pentru cereal bar-ul de la Piata Natiunilor Unite.

„Cred in potentialul acestui concept, bazat pe socializare si dorinta tinerilor de a gasi acele locuri placute, care sa ofere nu doar un spatiu, ci o experienta senzoriala. Luand in calcul acest aspect, cea de-a doua locatie Cereal Crunch a venit cu un design cool si modern care sa sublinieze ideea de experienta, aducand culoare, zone luminoase, cu verdeata si simboluri grafice care sa echilibreze amploarea spatiului”, a declarat Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Meniul Cereal Crunch include peste 100 de tipuri de cereale din toate colturile lumii, 16 tipuri de lapte si peste 20 de toppinguri, precum si sucuri, cafea sau smoothie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »



Citește și
Covid-19 | Starbucks oferă gratuit cafea celor aflați în prima linie în Capitală
Setari Cookie-uri