Meli Melo Paris anunță modificarea programului de funcționare a magazinelor pentru următoarea perioada, în contextul pandemiei de coronavirus care afectează țară noastră.

Programul se adaptează măsurilor de igienă și dezinfectare luate în magazine, din dorința de a asigura spații cât mai sigure atât pentru clienți cât și pentru angajați.

Astfel, magazinele Meli Melo din centrele comerciale vor fi deschise între orele 12.00 – 20.00 (se recomandă în prealabil și verificarea programului de funcționare a centrelor comerciale), iar magazinele stradale, între orele 11.00 – 19.00. Aceste intervale orare vor permite să fie luate toate măsurile de prevenție și limitare a expunerii.

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin în anul 1998 în București, în prezent detinând un total de 68 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin în sistem de franciză, 5 department stores, 7 magazine deco, 4 magazine în Chișînău (Republica Moldova), 3 magazine în Belgrad (Serbia) și 3 magazine în Sofia (Bulgaria), precum și un online shop: melimelo.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri