Meli Melo Paris a deschis joi, 20 august, primul magazin din Târgoviște, în cadrul Centrului Comercial Dâmbovița Mall, potrivit unui comunicat de presă.

Magazinul aduce pentru prima dată în județul Dâmbovița colecțiile și accesoriile de modă pe care brandul le comercializează deja în toată țara, într-un spațiu cu o suprafață de 41 de metri pătrați. În noul magazin, poziționat la parter, vizavi de Carrefour, clienții vor putea găsi o gamă de accesorii de modă (bijuterii, genți, esarfe și pălării), colecții noi, dar și reduceri la articolele de sezon.

Magazinul oferă reduceri de până la 50%. Procentul se aplică produselor semnalizate, în limita stocului, la o gamă largă de accesorii de vară și nu numai.

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin în anul 1998, în București, în prezent deținând un total de 66 de magazine, dintre care un magazin Exclusive, un magazin în sistem de franciză, 5 department stores, 7 magazine deco, 4 magazine în Chișinău (Republica Moldova), 3 magazine în Sofia (Bulgaria), precum și un online shop: melimelo.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri