dm drogerie markt: Majoritatea clienților au renunțat la o aprovizionare abundentă. Magazinele își refac stocurile constant

dm drogerie markt anunță că majoritatea clienților au renunțat la o aprovizionare abundentă, iar magazinele își refac stocurile constant.

dm drogeri markt precizează că magazinele își refac stocurile constant și încurajează clienții să cumpere cu calm și responsabilitate.

„Majoritatea clienților dm drogerie markt au renunțat la o aprovizionare abundentă și se concentrează pe produse care sunt necesare consumului zilnic, scurtând astfel timpul petrecut la cumpărături. Printre cele mai căutate produse se numără cele de igienă personală, pentru igienizarea locuinței, dar și pentru dezinfecția hainelor. Totodată, sunt la mare căutare produsele pentru imunitate precum vitamina C, dar și alimentele de bază și produsele pentru copii”, precizează dm drogerie markt, într-un comunicat de presă.

Există produse ale căror stocuri au scăzut în ultima perioadă, însă situația lor este monitorizată constant și se depun eforturi pentru refacerea acestora și oferirea de variante opționale, precizează compania.

Măsuri pentru protejarea angajaților și a clienților

În incinta magazinelor au fost luate diferite măsuri pentru protejarea angajaților și a clienților: dezinfectare frecventă a tuturor suprafețelor, utilizarea mănușilor de unică folosință și paravane de plexiglas pentru casele de marcat. Totodată, majoritatea angajaților din sediu își desfășoară activitatea de acasă.

Citeste si:
Drogheriile dm deschid propriul magazin online, după afaceri în...
Lanțul de drogherii dm își...

Compania dm dă asigurări că ia toate măsurile necesare pentru protejarea clienților și a angajaților. Astfel, recomandă o distanță minimă de un metru și jumătate față de alte persoane și încurajează clienții să evite plata în numerar, pentru a reduce la minimum posibilitatea infecției. De asemenea, au fost retrase toate testerele de la raft.

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973, iar de atunci s-a extins în 13 țări: Austria, România, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cehia, Germania, Italia, Macedonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ungaria, cu aproximativ 3500 de magazine și 60.000 de angajați în Europa. În România, lanțul de magazine este prezent de mai mult de 12 ani, timp în care a creat 1.000 de locuri de muncă și a deschis peste 100 de magazine.

Sursa foto: dm drogerie markt
Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri