Auchan anunță case de marcat dedicate pentru ONG-uri și vârstnici în toate magazinele sale

Voluntarii și reprezentanții ONG-urilor care achiziționează produse pentru persoanele care nu se pot deplasa de la domiciliu vor beneficia de casă dedicată în hipermarketurile și supermarketurile Auchan și de case cu acces prioritar în magazinele de proximitate MyAuchan clasice, începând de vineri, 27 martie, potrivit unui comunicat de presă.

Auchan anunță faptul că persoanele de peste 65 de ani beneficiază de casă dedicată în hipermarketurile și supermarketurile Auchan și de case cu acces prioritar în magazinele de proximitate MyAuchan clasice, în intervalul orar 11.00-13.00.

Casele de marcat dedicate vor fi disponibile pe toată durata programului de funcționare a magazinelor, iar accesul se va face pe baza declarației pe propria răspundere privind motivul deplasării.

Prin această acțiune, compania recomandă persoanelor vârstnice să apeleze la aceste ONG-uri pentru livrarea cumpărăturilor, limitându-și astfel ieșirile.

„Salutăm toate inițiativele mobilizate în această periodă și suntem alături de ONG-uri în demersurile lor de a proteja persoanele care nu se pot deplasa. Mai mult, e rândul nostru să avem grijă de seniori, așa că vom sprijini cu drag și vom acorda suport pentru implementarea proiectelor ce au ca scop ocrotirea acestora”, declară Corina Dospinoiu, responsabil CSR Auchan România.

Citeste si:
Auchan va livra comenzi online, într-o oră, în București
Auchan a încheiat un...

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, două supermarketuri Auchan și o rețea de 24 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 de metri pătrați suprafaţa netă de vânzare, aproximativ 10.000 de angajaţi, compania are o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro.

Sursa foto: Auchan Romania

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
SMYK All for Kids România deschide primul magazin la Târgu Mureș
Setari Cookie-uri