În contextul situației din țară, legată de evoluția pandemiei COVID-19 și de disponibilitățile limitate ale materialelor de protecție, rețeaua de pizzerii Dodo Pizza vine cu un proiect non-profit de punere la dispoziția clienților săi măști de protecție pentru față care devin obligatorii în tot mai multe județe din România.

Astfel, la fiecare comandă de minimum 25 lei de pe site-ul www.dodopizza.ro, clienții pot achiziționa măști de protecție ambalate și sigilate individual, la prețul de 5 lei/ bucată. Măștile sunt oferite la prețul actual de achiziție, fără nici un adaos comercial, scopul acestui proiect fiind sprijinul acordat clienților rețelei de pizzerii în achiziționarea acestora.

"Suntem permanent în cautare de produse de protecție de calitate, la prețuri accesibile, pe care le achiziționăm în cantități mari și le punem la dispoziția clienților noștri la același preț pentru că știm că în această perioadă sunt greu de găsit. Fiecare mască este ambalată individual în plic sigilat și poate fi comandată, în București sau Brașov, telefonic la numărul *3636, pe site-ul www.dodopizza.ro sau din aplicațiile mobile pentru iOS sau Andoid”, a declarat Sergiu Bolocan, Director General al Dodo Pizza România.

Dodo Pizza este o rețea internațională de pizzerii, cu peste 600 de unități deschise în întreaga lume. Rețeaua din Romania numără șase unități în București și Brașov.

Citeste si:
Dodo Pizza dă startul livrării din noul restaurant din București
Dodo Pizza dă startul...
Sursa foto: Facebook Sergiu Bolocan

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri