Profi extinde proiectul de voluntariat în 40 de localități din țară

Profi extinde la aproape 40 de localități proiectul început în Timișoara în sprijinul persoanelor blocate la domiciliu, începând din această săptămână, anunță compania într-un comunicat de presă.

„Persoane care trebuie să-și limiteze deplasările de la domiciliul ne-au adresat comenzi de alimente, iar voluntari din orașe precum Timișoara, Cluj și București au răspuns cu succes cererilor lor, ceea ce ne-a încurajat să extindem proiectul. Ne bucurăm că apelul nostru de a sprijini persoanele de peste 65 de ani sau din alte categorii vulnerabile, pornit în Timișoara, găsește ecou în rândul unui număr tot mai mare de voluntari care ni s-au alăturat în dorința de a face bine", a declarat Pawel Musial, directorul general Profi.

Inițiativei magazinelor Profi i se alătură de acum peste 1.500 de voluntari ai Platformei Vecinul Tău care urmează să preia comenzi de alimente și să le livreze la casele celor care le solicită din toate județele.

Cei care se califică pentru această formă de sprijin au la dispozitie numărul 0759 602 510, de luni până duminică, între orele 10.00-18.00, ori platforma vecinultau.ro, pentru a comanda produse pe care, cu respectarea regulilor de siguranță impuse de situația actuală, le vor primi la ușă. Tot la ușă le vor și achita, conform bonului de la magazin.

Unde este disponibil proiectul Profi

Proiectul este prezent în următoarele localități: Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Bragadiru-teleorman(tr), Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj Napoca, Constanta, Covasna, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Navodari, Oradea, Pitesti, Prejmer, Ramnicu Valcea, Sacele, Satu Mare, Sibiu, Simeria, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Timisoara, Tulcea, Vaslui, Zalau

Citeste si:
Profi deschide două noi magazine ProfiGo
Profi deschide două noi...

Livrările sunt gratuite dar, din respect pentru efortul voluntarilor si pentru a evita abuzurile, îi încurajăm pe solicitanți să cumpere responsabil și să-și facă lista de cerințe pentru mai multe zile”, precizează Profi.

Recent, Profi a anunțat că intituțiile și ONG-urile care procură produse pentru a le duce celor care nu pot merge să-și cumpere singuri de la magazin pot comanda de la cele mai apropiate magazine din rețeaua Profi, urmând apoi să fie contactați pentru a stabili plata, locul și data de livrare a mărfii.

Profi are peste 1.200 de magazine în mai bine de 500 de localități.

Citeste si:
Sibiu: Donează o floare și primești un bilet la concertele...
Sibiu: Donează o floare și...
Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri