„Ne-am încurajat toți angajații care pot lucra de acasă să o facă și, în prezent, majoritatea colegilor din sediul central lucrează de acasă. Ne-am asigurat însă că suntem permanent conectați atât la sistemele interne de operare, pentru a menține ritmul normal de lucru, cât și la surse externe autorizate de informare, pentru a respecta întocmai cerințele impuse de autorități în această perioadă dificilă”, a explicat Ram Addanki.

De la începutul pandemiei de Coronavirus, BAT a limitat călătoriile în cadrul companiei, iar toate evenimentele cu participare extinsă de persoane, programele de pregătire și întâlnirile de lucru programate până la finalul lunii mai au fost anulate. Accesul vizitatorilor externi la sediile BAT a fost limitat și au fost derulate acțiuni de igienizare și dezinfectare a spațiilor de lucru.

„Facem tot posibilul să susținem funcționarea continuă a businessului și am luat toate măsurile necesare în acest sens: fiecare unitate de business și-a elaborat un plan de continuitate a afacerii, care este actualizat permanent și pregătit pentru a fi pus în aplicare. (...) În ceea ce privește vânzările, este prea devreme să facem estimări referitoare la tendințe”, a adăugat Ram Addanki.

Prezentă în țară din 1996, BAT are o fabrică de produse din tutun la Ploiești, a doua ca mărime din Europa, după Polonia, o companie de distribuție la nivel național și un centru global de servicii. Compania are 2.500 de angajați.

Citeste si:
Ai, n-ai mingea, tragi la poartă!
Ai, n-ai mingea, tragi la...

Sursa foto: Arhiva BAT