Pe segmentul B2C(business2consumer) plățile cu numerar au scăzut în perioada pandemiei de la 70-80% la aproximativ 60%, precizează Cornel Morcov, Chief Commercial Officer FAN Courier, în cadrul unui interviu acordat Wall-street.ro

Reprezentantul FAN Courier precizează că prima schimbare observată în teren de către curieri a fost legată de plata în numerar, respectiv faptul că au fost mai puține expedieri bazate pe numerar.

Fii alături de noi la ecomTEAM 2020, pe 28 și 29 septembrie, pentru a afla de la specialiștii din piața de e-commerce tot ce ai nevoie să știi pentru a-ți gestiona magazinul online cât mai bine. Înscrie-te AICI.

”Într-o primă fază, clienții și curierii s-au privit suspect unii pe ceilalți, dar atunci când au toți că responsabilitatea de a ne proteja este individuală, curierii noștri au dat dovada de profesionalism și și-au respectat angajamentele, expunându-se și fiind aceia care au stat și stau în linia întâi, iar clienții au înțeles, recunoscut și empatizat cu acest lucru”, precizează Morcov.

Vorbim despre ultimele trenduri din digital banking și FinTech la Future Banking pe 9 și 10 septembrie. Fii alături de noi, înscriindu-te AICI.

Acesta a adăugat că pe lista investițiilor în digitalizare pregătite pentru perioada următoare se află și schimbarea întregii game de PDA-uri(Asistent digital personal), migrând către o tehnologie mult mai nouă care va ajuta curierii să fie mult mai flexibili în crearea de noi produse.

”Aceste PDA-uri vin și cu o nouă aplicație pentru curieri, menită să le crească productivitatea și să fie mult mai aproape de clienți”, explică reprezentantul FAN Courier.

FAN Courier a înregistrat în primele luni ale pandemiei, inclusiv în luna iunie, o creștere de peste 30% a volumelor transportate față de anul trecut.

Sursa foto: LightField Studios | Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri