AmRest, una dintre platformele europene de restaurante și servicii alimentare, deschide un nou restaurant Burger King în București, în incinta Promenda Mall, potrivit unui comunicat de presă.

Noul restaurant din București este situat în Promenada Mall, zona food court, si va avea o echipă de 30 de angajați.

„Deschiderea noului restaurant Burger King în Promenada Mall este doar o parte a strategiei noastre pe termen lung și susține promisiunea noastră de a investi pe piața din România. Continuăm și ne păstrăm planul, iar acum inaugurăm cel de-al patrulea restaurant din București, de data aceasta în zona de nord. Cu această nouă deschidere, am putut crea noi locuri de muncă, chiar și în aceste vremuri speciale prin care trecem și suntem bucuroși că am descoperit oameni responsabili, dornici de a face parte din echipa Burger King”, a declarat Alan Laughlin, președintele Burger King AmRest.

AmRest Holdings, SE este unul dintre operatorii de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de țări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog și KABB. În România, AmRest operează Starbucks și lanțul de restaurante Burger King.

Sursa foto: Facebook Burger King

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri