Cacharel deschide singurul magazin de brand din România în FASHION HOUSE Outlet Center București, care va comercializa exclusiv haine pentru bărbați.

Creat în 1962, la Nîmes, de către Jean Bousquet, Cacharel este un brand de renume internațional. Retailerul a fost una dintre primele case de modă care, în anii ‘60, a prezentat o colecție pret-a-porter ca alternativă pentru moda haute-couture.

„Această deschiderere confirmă strategia multor branduri internaționale, de fashion retail, care aleg conceptul de outlet în vederea extinderii și optimizării rețelei de distribuție la nivel regional”, a declarat Cornelia Nicolae, director de operațiuni retail al Grupului FASHION HOUSE în România.

FASHION HOUSE înglobează peste 50 de magazine ale multor branduri, în noiembrie 2020 urmând să fie inaugurată o a treia etapă de dezvoltare. Faza finală a proiectului urmează să fie dezvăluită publicului în 2021.

Odată cu deschiderea Centre-ului din Militari, în decembrie 2008, care a marcat prima investiție din România, Grupul FASHION HOUSE a inaugurat și un nou concept de poziționare a centrelor de acest tip în parcuri de retail de dimensiunimari din Europa Centralăși de Est.

Până în primăvara anului 2021, FASHION HOUSE Group va inaugura al doilea outlet din București, lângă Cernica. Centrul comercial va găzdui 59 de magazine, peste 50% din suprafață fiind deja închiriată.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Nicolae
 Raluca a studiat Jurnalism la Universitatea Hyperion din București și a urmat un master în Comunicare mediatică și publicitate, în cadrul aceleiași instituții. Ea și-a început activitatea în presă în 2019, în departamentul economic al grupului Mediafax. În perioada 2019-2020, Raluca a acoperit domeniile start-up și fintech în cadrul Adevărul Financiar , publicație care face parte din grupul Adevărul . S-a alăturat echipei...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri