Deși domeniul HoReCa trece printr-o perioadă plină de provocări, KFC România angajează peste 400 de persoane, în mai multe orașe din țară. În cadrul echipelor din restaurante sunt disponibile locuri de muncă pe diferite funcții: lucrător bucătărie, bucătar, casier, în București, dar și în orașe precum Sibiu, Constanța, Timișoara, Cluj, Brașov, Ploiești, Târgoviște, Oradea și Arad.

De asemenea, serviciul KFC Delivery este în continuă expansiune, pentru a acoperi nivelul de cerere din partea consumatorilor, comenzile la domiciliu devenind un obicei de consum din ce în ce mai popular. Prin urmare, KFC are disponibile 32 de posturi pentru poziția de curier în București. Mai mult, până la finalul anului sunt planificate noi deschideri de restaurante la nivel național, care urmează să creeze încă 80 de noi locuri de muncă.

În acest moment, KFC deține în portofoliu 83 de restaurante pe întreg teritoriul României și înregistrează peste 3.000 de angajați, pe diferite poziții. Fiecare unitate performează cu echipe de aproximativ 35 până la 60 de angajați, în funcție de tipul de restaurant: food court, Drive-Thru sau stradal.

Susținem atât candidați fără experiență, cât și persoane care activează deja în industria HoReCa și au nevoie sau își doresc să facă o schimbare. Iar eu sunt un exemplu clar în acest sens. Cu o experiență profesională de peste 22 de ani, am început ca Manager al primului restaurant KFC din România, respectiv cel de la Romană și, în timp, am ocupat diverse poziții, până la cea de astăzi.

Retail jobs

Marian Gogu, Director General, KFC România

Program flexibil și venituri brute de până la 3400 lei pentru Crew Member

Cei care își doresc să facă parte din echipa KFC România pot opta pentru un program de lucru de 12 ore, 8 ore, 6 ore sau 4 ore, în funcție de nevoile personale și profesionale ale fiecăruia. La angajare, oferta presupune salariul de încadrare cu posibilitatea de majorare după 6 luni, 1 an și 2 ani, tichete de masă și alte beneficii, precum prime de sărbători sau bonusuri interne. În cazul unui Crew Member, de exemplu, veniturile brute pot ajunge până la suma de 3.400 lei raportat la un program full time, de 8h.

În cadrul KFC România există multiple oportunități interne de promovare și dezvoltare, pentru cei care își doresc să investească într-o carieră pe termen lung în companie. Pentru angajarea la nivel de new entry nu este nevoie de experiență anterioară. Angajaților li se oferă traininguri specializate, care îi ajută atât pe cei recent intrați în echipă să se integreze ușor și să își înțeleagă atribuțiile, cât și pe cei cu experiență, care își pot construi o carieră profesională în cadrul unei companii internaționale.

Citeste si:
Wizz Air angajează: ce condiții trebuie să îndeplinești și care...
Wizz Air angajează: ce...

Noii angajați au acces atât la instruire practică în restaurant, realizată de experți, cât și la training-uri online, sub formă de cursuri și teste.

Pentru cele peste 400 de poziții disponibile, se caută colegi care doresc să-și dezvolte abilitățile de comunicare și de lucru cu oamenii, alături de cele specifice industriei ospitalității.

Sphera Franchise Group S.A. este unul dintre cele mai mari grupuri din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell. De asemenea, la nivel internațional, Grupul operează restaurante la Chişinău, Republica Moldova și în Italia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri