Un brand de home decor deschide primul magazin din România

Milos Home Decor, brandul care comercializează vopseluri profesionale pentru mobilie, deschide în Arad primul magazin fizic de vopseluri profesionale pentru mobilier, produse decorative și pensule.

În cadrul magazinului Milos Home Decor vor fi organizate periodic workshop-uri prin care clienții pot învăța să vopsească o piesă de mobilier și să realizeze propriile decorațiuni. Astfel, clienții își vor putea recondiționa piesele vechi de mobilier într-un design modern.

„Produsele pe care le oferim au un impact minim asupra mediului înconjurător și pot transforma o piesă veche de mobilier într-un obiect personalizat”, a declarat Daniela Miloș, proprietarul magazinului.

Brandul este singurul importator din România pentru brand-uri de vopseluri, pensule și produse auxiliare din străinătate: Fusion, Autentico, Old Red Barn, Redesign.

Afacerea de familie Milos Home Decor și-a început activitatea online la începutul acestui an. Brand-ul Milos Home Decor comercializează vopseluri profesionale pe bază de apă și produse auxiliare necesare pentru recondiționarea pieselor de mobilier (pensule, șabloane, transferuri și mulaje decorative, ceară pe diferite culori etc.).

Citeste si:
Agroland deschide primul magazin concept Agroland MEGA din București
Agroland deschide primul...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri