Accor lansează cheia digitală pentru accesul în camerele de hotel

Accor anunță lansarea soluției sale de cheie digitală, “Accor Key”, în conformitate cu strategia Grupului de a oferi oaspeților o experiență de ședere fără contact în hotelurile sale.

Principalul obiectiv al lansării este de a oferi clienților o soluție de acces fără cheie, asigurându-se în același timp că hotelurile nu pierd contactul uman de care oaspeții au nevoie. La sosirea la destinație, clienții își vor primi cheia camerei, prin descărcarea aplicației de cheie digitală Accor. Oaspeții vor avea apoi acces la camere, la sălile de ședințe și la etaj cu ascensoarele, folosind smartphone-ul. După plecarea din hotel, cheia digitală va fi dezactivată automat.

Suntem încântați să anunțăm lansarea “Accor Key” în întreaga noastră rețea. Să oferim oaspeților noștri o experiență de cazare fără contact și facilă este o prioritate pentru Accor.

Patrick Mendes, Chief Commercial Officer Accor, responsabil de Vânzări, Marketing, Distribuție și Loialitate

Citeste si:
Un nou hotel se deschide în România
Un nou hotel se deschide în...

Ne străduim întotdeauna să adoptăm tehnologii care pot îmbunătăți experiența oaspeților. Turiștii caută din ce în ce mai mult călătorii și experiențe hoteliere cu un contact redus. Prin urmare, aplicația, ușor de operat și extrem de practică, va oferi oaspeților noștri un proces simplificat.

Floor Bleeker, Chief Information Officer Accor

Citeste si:
Apple vrea să îți deschizi mașina cu iPhone-ul: noua opțiune...
Apple vrea să îți deschizi...

Programul “Accor Key” va fi implementat printr-un parteneriat cu STAYmyway.

În urma unor programe pilot realizate cu succes în America de Nord, Europa și Asia, implementarea va începe în toate hotelurile Accor care se vor deschide în 2021 și se va extinde la proprietățile existente, cu obiectivul ca 500 de hoteluri să beneficieze de Accor Key în acest an și cel puțin 50% din camerele întregii rețele să o implementeze în următorii cinci ani.

Oferind clienților acces la camere fără cheie fizică, Accor va contribui și la reducerea cantității de plastic și carton folosite pentru cardurile de acces tradiționale și suportul acestora.

Citeste si:
Un hotel din București lansează SOLUȚII HIBRIDE pentru evenimente
Un hotel din București...

Accor este un grup hotelier, ce oferă experiențe în 5.000 de hoteluri, stațiuni și reședințe din 110 țări. Accor oferă expertiză în domeniul ospitalității de peste 50 de ani. STAYmyway este o companie cu sediul în Europa, care permite hotelierilor și administratorilor de proprietăți de vacanță în sistem de închiriere, să ofere acces digital oaspeților lor. Soluția digitală include caracteristici multiple, cum ar fi verificarea ID-ului / pașaportului, recunoaștere facială, card de rezervare virtual.

Sursa foto: Accor

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri