Premier Restaurants România, operatorul restaurantelor McDonald’s în România, demarează o nouă campanie de recrutare la nivel național. În cadrul acestei campanii, compania angajează peste 1000 de persoane în toate orașele în care este prezentă, printre care București, Constanța, Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, Sibiu sau Iași, inclusiv pentru noile deschideri deja anunțate, precum Zalău.

În ciuda impactului pandemiei asupra industriei, cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din România a investit 31 de milioane de lei în consolidarea prezenței pe piața locală în 2020 și își continuă planurile de dezvoltare anul acesta prin crearea de noi locuri de muncă și extindere.

Dăm startul unei noi campanii de recrutare, la nivel național, prin care ne dorim să aducem în atenție ce înseamnă jobul la McDonald’s. Avem un program de lucru flexibil și angajăm persoane care pot lucra 4, 6 sau 8 ore, un aspect important pentru cei care au făcut schimbări drastice pentru a se adapta la noua realitate.

Monica Zdrancota, director de resurse umane, Premier Restaurants România

Candidații au la dispoziție o ofertă variată de poziții de angajare, printre care: Crew Member, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienților, Barista la McCafé sau Guest Experience Leader. Cei care își doresc să conducă un restaurant McDonald's pot aplica pentru poziția de Manager Trainee. Angajații McDonald’s beneficiază de un salariu atractiv, tichete de masă, posibilitatea de a-și crește veniturile prin sporuri de noapte și de weekend, precum și programe de recunoaștere și loializare, împreuna cu un parcurs de carieră structurat și posibilitatea de promovare rapidă.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este unul dinte liderii pieței restaurantelor, cu 88 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 43 restaurante cu McDrive și 44 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați.

Sursa foto: McDonald’s România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri