INFORMAŢII PRIVIND CONTUL DESCHIS DE INIȚIATORUL PROCEDURII DE RETRAGERE ÎN FAVOAREA ACŢIONARILOR CARE NU ȘI-AU ÎNCASAT CONTRAVALOAREA ACŢIUNILOR ÎN CADRUL PROCEDURII DE RETRAGERE A ACȚIONARILOR APROBATĂ PRIN DECIZIA AUTORITĂȚII DE SUPRAVEGHERE FINANCIARĂ nr. 360/18.03.2021

În condițiile art. 42 din Legea nr. 24/2017 privind emitenții de instrumente financiare și operațiuni de piață și art. 80 din Regulamentul Autorității de Supraveghere Financiară nr. 5/2018 privind emitenții de instrumente financiare şi operațiunile de piață

AUTOCORA SRL Alexandria, în calitate de Inițiator al Procedurii de Retragere, a deschis un cont bancar special la Banca Comercială Română având codul IBAN RO63RNCB0245B00162737045 în favoarea acționarilor minoritari care nu au încasat contravaloarea acțiunilor deținute la MAT SA.

Costurile reprezentând comisioanele bancare, precum și alte costuri aferente administrării contului sus-menționat vor fi suportate de către Inițiatorul Procedurii de Retragere. Contul sus-menționat nu este purtător de dobândă.

În vederea încasării contravalorii acțiunilor din contul sus-menționat, acționarul minoritar trebuie să se prezinte la orice unitate teritorială a Băncii Comerciale Române, conform programului de lucru, prezentând documentele/informațiile solicitate de bancă.

Inițiatorul Procedurii de Retragere

AUTOCORA SRL Alexandria

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri