Prin ‘Recomandă şi câştigă’, persoanele care recomandă beneficiile extrasalariale Sodexo Gusto Pass altor companii, pot câştiga recompense de până la 350 ron.

Programul se adresează tuturor celor care recomandă beneficiile Sodexo angajatorilor care nu oferă încă echipelor sale cardul de masă Gusto Pass. În cazul în care angajatorul devine clientul nostru şi alege să îşi motiveze angajaţii cu beneficiile Sodexo, persoana care face recomandarea câştigă o recompensă care poate atinge 350 de ron.

În cadrul campaniei, aceeaşi persoană poate trimite oricâte recomandări doreşte şi va fi premiată pentru fiecare dintre ele, atâta timp cât acestea se soldează cu un contract semnat şi comandă activă.

Cardul de masă Gusto Pass este un beneficiu extrasalarial ușor de acordat şi de folosit, o soluţie de motivare a angajaţilor pe care orice companie o poate oferi, şi care prezintă avantajul facilităţilor fiscale de 100% deductibilitate şi exceptare de la plata taxelor salariale pentru sumele acordate. Plata cu acest card este facilă, se poate face contactless, prin aplicaţiile Sodexo Pay şi Apple Pay, în restaurante, cafenele, cofetării și magazine cu produse alimentare din întreaga țară, dar şi online. Încărcarea cardurilor se face online, prin doar câteva clickuri, fără a fi necesar ca angajații să se deplaseze la birou pentru a intra în posesia lor.

Mecanismul campaniei constă în completarea pe site a unui formular cu datele de contact ale companiei recomandate, în cazul în care aceasta este interesată să ofere angajaţilor săi beneficii extrasalariale de masă.

Bonusul pe care îl primeşte persoana care a facut recomandarea se acordă sub forma de tichete Cadou Pass. Valoarea tichetelor primite depinde de numărul de beneficiari care urmează să primească cardurile Gusto Pass, începând de la 70 de ron pentru companii mici şi ajungând până la 350 de ron pentru companii cu mai mult de 50 de angajaţi. Acest bonus se acordă doar în cazul în care compania recomandată devine client Sodexo. Mai multe detalii despre program şi grila de bonusare puteţi găsi la: https://www.sodexo.ro/recomanda-si-castiga/.

Tichetele Cadou Pass pot fi folosite pentru a cumpăra produse electronice şi electrocasnice, jucării, cărți, cosmetice, haine, încălțăminte, bijuterii, atât online cât şi în magazine, cu plata contactless. Magazinele partenere care acceptă plata cu aceste tichete pot fi consultate în aplicaţia My Sodexo.

Sodexo România este parte a Grupului Sodexo, lider mondial în domeniul serviciilor pentru calitatea vieții, fondată în anul 1966, în Franța. Misiunea companiei este aceea de a îmbunătăți calitatea vieții angajaților, a clienților și partenerilor săi, contribuind totodată la dezvoltarea economică, socială și a mediului din comunitățile în care activează. Compania este prezentă pe piața din România de peste 20 de ani, oferind companiilor o gamă complexă de beneficii extra-salariale pentru angajați. Peste 30.000 de companii și două milioane de angajați utilizează deja produsele Sodexo.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri