Brandul românesc Panere introduce caserola din carton 100% biodegradabil, tratat antimicrobial pentru a reduce riscul de contaminare indirectă a fructelor prin atingerea ambalajului pe tot lanțul logistic – de la producător până la consumatorul final.

“Panerele noastre sunt atat practice și ecologice, cat si sigure pentru consumatorul final și respectuoase cu mediul înconjurător” spune Bogdan Băianu, fondatorul brandului Panere.

Inovația acestei caserole constă în folosirea tehnologiei Touchguard și tratarea ambalajului cu lac antimicrobial pe bază de argint, metodă care asigură o eficacitate antimicrobiană de 99,9% pentru suprafețele tratate.

Cireșele românești vor ajunge și în statele nordice

”Cireșele sunt fructe foarte delicate și merită cel mai bun tratament de la cules la ambalat și până la mâncat”, mai spune fondatorul Panere. Caserola biodegradabilă va ajunge nu doar în magazinele din România, ci și în Olanda și în țările scandinave.

Panere este marca înregistrată sub care se găsesc pe piața fructe românești de cea mai bună calitate. Brandul aparține companiei Cerasus Grup din județul Iași (comuna Cotnari), una din primele organizații de producători din România, cu 105 ha de livezi de cireșe, mere, pere și prune. Panere este o afacere de familie de 20 de ani, scalată la nivel național și internațional, cu prezenta în principalele supermarketuri din țară.

Sursa foto: Panere