Popeyes deschide cel de al patrulea restaurant în România pe data de 15 octombrie, în Centrul Comercial Drumul Taberelor, aflat pe strada Brașov 25, Sector 6, din București.

Deschiderea din Centrul Comercial Drumul Taberelor face parte din planul de expansiune Popeyes în zone strategice din București, cu scopul de a oferi acces facil comunităților din respectivele zone.

În ziua lansării, oaspeții vor putea comanda produsele atât la casa de marcat, cât și la kioskuri și prin aplicația de mobil Popeyes.

Mai mult, la fiecare comandă plasată prin aplicație sau prin WebApp, vor primi puncte de loialiatate.

Nu vor lipsi nici produse cunoscute Popeyes precum The Chicken Sandwich, American Biscuits sau Cajun Fries.

„Deschidem într-un nou centru comercial care este un important loc de întâlnire pentru bucureștenii din Drumul Taberei și abia așteptăm să celebrăm această deschidere împreună”, a declarat Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer, Popeyes România.

Popeyes România a deschis până în prezent trei restaurante în mall-uri importante din București: Băneasa Shopping City, Parklake Shopping Center și AFI Cotroceni.

În 2023, Popeyes România ar urma să se extindă și în alte orașe mari din țară, iar până la finalul acestui an va ajunge și în Centrul Comercial Orhideea, dar și în zona Pipera-Voluntari.

Sursa foto: Popeyes

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri