Lemon Retail Park, cel mai nou centru comercial din zona Pipera, Voluntari, se deschide oficial pe 12 noiembrie 2022.

Lemon Retail Park este situat la intersecția autostrăzii A3 cu Strada Popasului din Voluntari. Centrul comercial se întinde pe o suprafață de 7.700 de metri pătrați și include facilități de agrement, food court-uri și peste 300 de locuri de parcare.

Deschiderea oficială va avea loc pe 12 noiembrie 2022, începând cu ora 14:00, și va include un concert susținut de către mai mulți artiști, printre care și Delia.

Tot în perioada următoare ar urma să se deschisă și centrul comercial Afi City Bucureștii Noi, conform precizărilor făcute de Roxana Stănciunescu, Head of Retail Leasing Division AFI Europe România, în cadrul evenimentului retailArena. Suprafața acestui centru comercial va fi de 4.500 de mtri pătrați.

”Sperăm să deschidem noul mall, Afi City Bucureștii Noi, în 2 săptămâni. El este gata, este primul proiect de asemenea dimensiuni, respectiv 4.500 de metri pătrați. Noi l-am gândit ca un proiect de proximitate pentru Afi City, proiectul nostru rezidențial care are în jur de 200 de apartamente livrate deja și unde urmează să livrăm până la 2.000 de apartamente”, a precizat Roxana Stănciulescu pe 1 noiembrie, în cadrul evenimentului retailArena. Mai multe detalii AICI.

Sursa foto: Lemon Retail Park

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri