Compania de dezvoltare imobiliară Alesonor anunță demararea dezvoltării Amber Forest Agora, zona din cadrul proiectului care cuprinde facilitățile comerciale și de petrecere a timpului liber, medicale, educaționale și sportive, prin demararea discuțiilor cu potențiali comercianți și parteneri pentru închirierea spațiilor comerciale.

Agora Amber Forest va fi construit pe o suprafață de 42.000 mp și va include: o gamă largă de facilități sportive și de agrement dezvoltate pe o suprafață de 12.000 mp (terenuri de tenis, padel, baschet, piscină pentru relaxare, piscină semi-olimpică, un centru spa și o sală de fitness), școală, grădiniță și afterschool pe un teren de 15.000 mp, cinema în aer liber, zona comercială cu 7.000 mp utili pentru cafenele, restaurante, piață, supermarket, brutărie și magazine, hub pentru birouri, servicii medicale, peste 500 de locuri de parcare.

Toate facilitățile comerciale, precum și experiențele sociale, sportive și recreative, educaționale și medicale din cadrul suburbiei verzi vor fi disponibile membrilor comunității Amber Forest, cât și celor care nu locuiesc în comunitate.

Zona comercială va avea o suprafață de 7.000 mp utili, va fi construită pe o suprafață de 15.000 mp și va include piață, supermarket, brutărie, cafenele, restaurante, magazine etc.

„Am creat Amber Forest AGORA în jurul acestui concept de „oraș de 15 minute” și reușim astfel să îmbunătățim calitatea vieții din jurul reședințelor. Mai mult decât atât, Amber Forest se află în zona Pipera-Tunari-Otopeni, care are mare nevoie de servicii de calitate atât pentru recreere, socializare, cât și sportive și educative, iar locuitorii din această zonă și nu numai, pot beneficia de Agora Amber Forest.”, a declarat Alex Skouras, Managing Partner Alesonor.

Suburbia verde Amber Forest se dezvoltă în faze până în anul 2026, iar primele vile vor fi livrate în 2023.

În 2024, vor fi livrate zona comercială, facilitățile sportive și de agrement, parcul, dar și drumul de acces care conectează complexul cu centura.

„Pentru confortul membrilor comunității, am ales să dezvoltăm infrastructura proprie și în același timp să constuim o șosea cu 4 benzi care va lega str. 1 Decembrie de centura orașului, care va fi donată primăriei Tunari.”, a completat Alex Skouras, Managing Partner Alesonor.

Amber Forest va cuprinde aproape 500 vile verzi şi peste 200 apartamente verzi, dezvoltate pe 31 de hectare, cu doar 15% din suprafață construită, având cel mai mic coeficient de utilizare a terenului.

Suburbia Amber Forest oferă peste 20 de tipuri de vile începând cu 2 dormitoare și, de asemenea, 14 tipuri de apartamente începând cu 2 camere, în clădiri joase, răspunzând multiplelor nevoi și preferințe.

Preţul pentru vilele verzi cu 2 dormitoare care mai sunt disponibile începe de la 221.000 euro plus TVA. Preţul apartamentelor verzi cu 2 camere începe de la 115.000 euro plus TVA.

Aproape 400 de locuințe verzi Amber Forest au fost deja vândute.

Sursa foto: AGORA Amber Forest

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri