București, 31 august 2023 - Compania de consultanță în comunicare strategică LIGHTHOUSE PR a obținut în luna august certificatul ISO 9001 pentru sistemul său de management al calității, consolidându-și poziția în topul agențiilor de PR din România. LIGHTHOUSE PR este printre puținele agenții de comunicare din România care dețin acest certificat, confirmând astfel îndeplinirea standardelor de calitate internaționale în toate procesele sale de lucru.

"Suntem mândri să anunțăm obținerea certificatului ISO 9001 pentru sistemul nostru de management al calității. Acest lucru demonstrează angajamentul nostru pentru excelență și oferirea de servicii de cea mai înaltă calitate clienților noștri. Certificarea reprezintă o validare a eforturilor noastre constante de a identifica oportunități de dezvoltare, de a crește satisfacția clienților și de a eficientiza procesele din cadrul companiei”, spune Ana Maria Gardiner, Managing Partner în cadrul Lighthouse PR.

Pentru a obține certificarea ISO 9001, Lighthouse PR a trecut printr-un proces de audit riguros realizat de compania specializată în certificări - Management Certification. Procesul a inclus o evaluare a tuturor proceselor și procedurilor agenției, precum și a sistemului său de control al calității.

Compania emitentă a certificatului de management al calității este membru al European Foundation for Quality Management (EFQM) și este acreditată de către United Accreditation Service (UAS) din Statele Unite ale Americii și International Management Accreditation Board (IMAB).

Prin implementarea și certificarea conform standardului ISO 9001, LIGHTHOUSE PR își îmbunătățește capacitatea de a identifica și de a profita de oportunitățile de afaceri emergente.
Pe de o parte, certificarea confirmă angajamentul LIGHTHOUSE PR față de calitatea serviciilor și față de satisfacerea nevoilor clienților. Prin urmare, contribuie la creșterea satisfacției clienților, un factor important pentru succesul unei afaceri.

Pe de altă parte, certificarea ISO 9001 oferă un cadru pentru îmbunătățirea continuă a performanței organizației. Acest lucru se realizează prin identificarea și eliminarea ineficiențelor, prin îmbunătățirea proceselor și prin gestionarea eficientă a riscurilor. Drept urmare, certificarea contribuie la creșterea eficienței și la îmbunătățirea profitabilității companiei.

Astfel, certificarea ISO 9001 este un instrument important pentru LIGHTHOUSE PR, care îi permite să ofere servicii de înaltă calitate și să își îmbunătățească performanțele organizaționale.

Despre Lighthouse PR
Lighthouse PR este o companie românească de comunicare strategică de business, axată pe comunicare corporate, comunicare B2B și B2C, managementul reputației, employer branding, comunicare digitală și social media, organizare de evenimente, comunicare cu investitorii, management și pregătire pentru situații de criză, și traininguri. Compania activează în domeniile financiar, tehnologie, energie, farma, retail & FMCG, industrie/producție, imobiliare, construcții și servicii. În 2022, Lighthouse PR a aderat la Crisis Communication Network Europe (CCNE), devenind singurul membru român al grupului și primul din Europa Centrală și de Est.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri