Grupul Velvet Medical isi extinde reteaua de clinici prin deschiderea unui nou centru stomatologic de lux, in zona Primaverii, in urma unei investitii de 400.000 euro.
Noul centru, Velvet Dental Primaverii, dezvoltat pe o suprafata de 300 m.p., dispune de echipamente moderne, 5 cabinete stomatologie, incluzand o unitate de chirurgie, un laborator de tehnica dentara si de un centru de investigatii radiologice, loc de joaca pentru copii si biblioteca.

Locatia are un design ultramodern, care continua conceptul de clinica stomatologica- galerie de arta.

Valoarea investitiei in noua clinica se ridica la peste 400.000 euro. Sumele alocate au fost investite in amenajare si in achizitionarea de echipamente si sisteme computerizate de tratament si investigatii (microscop endodontic, radiologie digitala, unit pedodontic, fiziodispenser, etc.).

Velvet Dental Primaverii ofera toata gama de servicii stomatologice, integrand in cadrul specializarilor prezente (endodontie, odontologie, protetica, chirurgie-implantologie, parodontologie, ortodontie, pedodontie, cosmetica dentara) si un nou serviciu: ORL.

«Prin ultimele investitii realizate, grupul devine lider de piata pe segmentul de servicii stomatologice si de tehnica dentara », declara Cristi Costachescu, director general al companiei.

Grupul Velvet Medical detine clinicile Velvet Dental (2 centre in Bucuresti), si cate un centru Francizat in Timisoara si Constanta, Velvet Laborator (3 centre) si 33,3% din Green Dental Clinic.


« Desi este criza, afacerile Velvet Medical nu sunt afectate in niciun fel, iar pentru 2009, estimam o crestere a cifrei de afaceri cu 40% in T3 odata cu dublarea capacitatii de lucru in Velvet Dental si Velvet Laborator », afirma oficialul companiei.

Anul trecut afacerile grupului au inregistrat valoarea de 1.7 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri