Departamentele care au contribuit cel mai mult la aceasta crestere au fost cele de litigii si executari silite, energie, petrol si gaze si IT&C.

“In 2009 am vrut sa asiguram dezvoltarea organica a companiei in conditii de recesiune si de scadere accentuata a economiei romanesti. Am continuat sa ne extindem in teritoriu pentru a fi in masura sa gestionam mai usor proiecte mari, cu derulare la nivel national si sa dezvoltam acele arii de practica pentru care, traditional, exista o cerere sporita pe timp de criza”, spune avocatul coordonator, Doru Bostina (foto).

In anul 2009, in ciuda presiunilor, compania nu a facut concedieri, nu a redus onorariile si nu a rationalizat cheltuielile, anunta casa de avocatura.

In 2010 casa de avocatura isi propune sa inregistreze o cresterea organica, tinand seama de conjunctura economica generala mizand pe o crestere sustinuta in zonele de utilitati, infrastructura, mediu si energie - zone care vor beneficia masiv de pe urma finantarilor europene, chiar daca litigiile vor continua sa fie domeniul bugetat a aduce cea mai mare parte a veniturilor.

”Investitiile din fondurile europene in infrastructura, utilitati, mediu, energie regenerabila etc. ar putea asigura dezvoltarea pietei de avocatura de business in anul 2010 - chiar daca nu in ritmul din anii 2006 - 2008”, mai spune Doru Bostina.

Cu birouri in Bucuresti, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 16 mari orase din Romania, casa de Avocatura Bostina si Asociatii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris.