9 Septembrie 2010

Liderul industriei de bere are un nou vicepresedinte de vanzari si distributie



Ursus Breweries, lider pe piata berii din Romania, are de la 1 septembrie un nou vicepresedinte de vanzari si distributie in persoana lui Victor Armaselu (39 de ani), anunta compania.

Pozitia de vicepresedinte de vanzari si distributie a fost ocupata anterior de Andrei Haret, care a preluat din iulie 2010 functia de presedinte al Dreher Breweries, companie din Ungaria parte a grupului SABMiller plc.

Victor Armaselu (foto) a ocupat anterior, din februarie 2010, functia de trade marketing director, coordonand din aceasta pozitie strategia generala de promovare a companiei la nivel de clienti si consumatori. In acelasi timp, a indeplinit rolul de project marketing manager pentru marca Stejar.

De asemenea, in perioada 2007 – 2009, Armaselu a ocupat pozitia de modern trade director.

Victor Armaselu s-a alaturat Ursus Breweries in 2005, ca national accounts manager.

Armaselu si-a inceput cariera in cadrul marinei comerciale, unde a activat timp de 7 ani. Ulterior, a trecut in domeniul vanzarilor, lucrand pentru mai multe companii multinationale si pentru clienti internationali. Inainte de a se alatura Ursus Breweries, el a ocupat succesiv pozitii manageriale in companii din domeniul asigurarilor de viata, al produselor industriale si al vanzarilor auto.

Victor Armaselu a absolvit Institutul de Marina Comerciala din Constanta.

Ursus Breweries are sediul central in Bucuresti si detine 4 fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, avand peste 1.700 de angajati. Marcile Ursus Breweries sunt: Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar, Pilsner Urquell si Miller.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Marcile Grupului includ beri premium internationale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, precum si o gama de marci locale precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow si Tyskie. In afara SUA, SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.



Citeste si